Hoe Slechte Sectoren Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Slechte Sectoren Te Herstellen
Hoe Slechte Sectoren Te Herstellen

Video: Hoe Slechte Sectoren Te Herstellen

Video: Hoe Slechte Sectoren Te Herstellen
Video: De rechtvaardige arbeidsmarkt: hoe gaan we die vormgeven? 2024, April
Anonim

Het herstellen van beschadigde sectoren op een harde schijf is alleen mogelijk als de schade niet mechanisch is. Fysieke gebreken zijn niet alleen thuis te verhelpen, maar vaak ook in een productieomgeving. Het herstellen van een beschadigde harde schijf op een laag niveau kan worden uitgevoerd met behulp van de gespecialiseerde applicatie HDD Regenerator.

Hoe slechte sectoren te herstellen
Hoe slechte sectoren te herstellen

Noodzakelijk

HDD-regenerator

instructies:

Stap 1

Download en installeer HDD Regenerator op uw computer. Het programma is betaald, maar heeft een gratis proefversie. Voer de geïnstalleerde applicatie uit en selecteer de opdracht "Zoeken naar …" bovenaan het hoofdvenster van het programma. Wacht tot alle aangesloten harde schijven worden geïdentificeerd in het volgende dialoogvenster en geef het volume op dat moet worden hersteld. Klik op de Start-knop.

Stap 2

Als het onmogelijk is om exclusieve toegang te krijgen tot sommige partities van harde schijven, zal het programma aanbieden om alle geopende applicaties te sluiten en het systeem opnieuw op te starten. Bevestig de actie door op de knop Opnieuw te klikken of sluit handmatig alle programma's met het hulpprogramma Taakbeheer. Houd er rekening mee dat zelfs het niet opnieuw opstarten niet zal voorkomen dat HDD Regenerator slechte sectoren herstelt.

Stap 3

Voer in het nieuwe programmavenster de waarde 1 in op de regel Enter choice en bevestig uw keuze door op de functietoets Enter te drukken. Beheer het scanproces van de geselecteerde schijf in het volgende dialoogvenster en wacht tot het herstelproces is voltooid, dat in de automatische modus wordt uitgevoerd.

Stap 4

Gebruik de mogelijkheid om een applicatie in DOS-modus uit te voeren om de snelheid van het programma te verhogen. Sluit hiervoor de Flash-card aan en start de applicatie. Selecteer de optie "Opstartbare USB-flashdrive …" en selecteer het gekoppelde volume. Bevestig het formatteren van de schijf door op de knop OK in het waarschuwingsvenster te klikken en wacht tot het proces van het herstellen van beschadigde sectoren is voltooid. Houd er rekening mee dat de snelheid van de toepassing rechtstreeks verband houdt met het aantal slechte sectoren en daarom tot enkele dagen aaneengesloten werk kan duren.

Stap 5

Houd er rekening mee dat als u het programma moet onderbreken, u de Esc-knop moet gebruiken en uw beslissing in het systeemverzoekvenster moet bevestigen door nogmaals op de Esc-knop te drukken.

Aanbevolen: