Een Foto Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Foto Verwijderen In Photoshop
Een Foto Verwijderen In Photoshop

Video: Een Foto Verwijderen In Photoshop

Video: Een Foto Verwijderen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Heb je ooit het verschil opgemerkt tussen een foto gemaakt door een professionele fotograaf van het register en een amateur? De gezichten van de pasgetrouwden zijn schoon, zonder rimpels, de glimlach schittert, enz. In feite is een professionele camera niet in staat om tanden witter te maken of rimpels uit het gezicht te verwijderen. Al deze transformaties kunnen worden gedaan met behulp van een grafische editor voor pixels.

Een foto verwijderen in Photoshop
Een foto verwijderen in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-software

instructies:

Stap 1

Voor verwerking kunt u elk door u gemaakt portret selecteren. Als u geen foto's heeft met de afbeelding van het gezicht van een persoon, kunt u een foto lenen van elk sociaal netwerk of de zoekmachine gebruiken (door het woord "Dating" in te typen).

Stap 2

Helemaal aan het begin van de verwerking is het noodzakelijk om de uiterlijke tekenen van een wazige foto te verwijderen - vuil (ruis) op de foto, en om onnodige moedervlekken te verwijderen. Gebruik hiervoor het gereedschap Ovaal gebied (M), waarbij u de penseelwaarde instelt op 2. Selecteer een schoon deel van de huid en houd de Alt-toets ingedrukt en sleep naar de plaats van het vuil op de foto of naar de plaats van een puistje. Dezelfde actie kan worden gedaan met het gereedschap Kloonstempel.

Stap 3

Maak een kopie van de huidige laag door op het bovenste menu "Laag" te klikken en vervolgens "Laag dupliceren" te kiezen. Voor een nieuwe laag past u het filter "Stof en krassen" toe, waarbij u eerst de nieuwe laag naar de bovenkant van de lijst met lagen verplaatst. Klik in het bovenste menu op "Filter", selecteer "Ruis" en vervolgens "Stof en krassen".

Stap 4

Pas daarna het filter Gaussiaans vervagen toe. Klik in het bovenste menu op "Filter", selecteer "Vervagen" en vervolgens "Gaussiaans vervagen". Pas vervolgens het filter Ruis toevoegen toe. Klik in het bovenste menu op "Filter", selecteer het item "Ruis" en vervolgens het item "Ruis toevoegen".

Stap 5

Aan de bovenste laag moet u een masker toevoegen, klik op de knop "Laagmasker toevoegen" in het lagenpaneel. Vul het masker met een donkere kleur, bij voorkeur zwart. Vervolgens moet je een penseel van witte kleur selecteren en heel voorzichtig witte kleur op het laagmasker aanbrengen, zonder de lippen, het haar, de ogen en de neushoeken aan te raken.

Stap 6

Schakel de weergave van de onderste laag uit. Hoogstwaarschijnlijk zult u merken dat er delen op de foto zijn die niet zijn verwerkt, ze moeten worden getekend. Het is ook de moeite waard om de kleur van de ogen te veranderen als ze er vervaagd uitzien. Om dit te doen, moet je een nieuwe laag maken en de ogen schilderen met een penseel in elke gewenste kleur. In de instellingen van deze laag moet u de transparantieparameters (van 20 tot 30%) en overlay instellen.

Stap 7

De laatste stap is om alle lagen te combineren tot één geheel of gewoon de foto op te slaan. Druk op Ctrl + E (om de lagen samen te voegen) en druk vervolgens op Ctrl + S (om op te slaan).

Aanbevolen: