Hoe Ondertitels Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Ondertitels Te Knippen
Hoe Ondertitels Te Knippen

Video: Hoe Ondertitels Te Knippen

Video: Hoe Ondertitels Te Knippen
Video: Holmatro Rescue Hacks: #1 De juiste manier om scharnieren te knippen 2024, Mei
Anonim

Films of tekenfilms hebben niet altijd volledige spraaknasynchronisatie, en veel mensen kijken liever naar een film terwijl ze naar de originele soundtrack luisteren met de spraak van echte acteurs, en ze geven er de voorkeur aan de vertaling van de opmerkingen van de acteurs in ondertitels te zien. Meestal zijn ondertitels een apart bestand dat samen met de video-opname kan worden gestart en vervolgens kan worden uitgeschakeld, maar soms zijn de ondertitels ingesloten in de video. Dergelijke ondertitels zijn moeilijker te verwijderen.

Hoe ondertitels te knippen
Hoe ondertitels te knippen

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste manier om ondertitels in te korten is in Virtual Dub. Deze methode heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van je videobestand, maar kan worden gebruikt om ondertitels zo snel mogelijk uit de video te verwijderen. Start Virtual Dub en open in het programma het gewenste videobestand in AVI-formaat.

Stap 2

Open het menu Video en vervolgens het gedeelte Filters. Klik op de knop Toevoegen en selecteer de optie Null-transformatie. Open het filtermenu opnieuw en selecteer het filter dat u zojuist hebt toegevoegd en klik vervolgens op de knop Bijsnijden. Snijd de ondertitels bij door het gebied van de video bij te snijden dat u zichtbaar wilt houden. Sla het videobestand op door de onderkant bij te snijden met ondertitels.

Stap 3

Bovendien kunt u selectief ondertitels uit een videobestand knippen met zowel Virtual Dub als Adobe Premiere. Selecteer het gewenste deel van de afbeelding met ondertitels en pas er een filter op toe, waarbij hetzelfde aantal pixels verticaal en horizontaal wordt weggesneden, en stel handmatig het aantal pixels of percentage in voor bijsnijden in de filterinstellingen.

Stap 4

U kunt ondertitels beter uit de afbeelding verwijderen met behulp van het LogoAway-filter in Virtual Dub. Download het filter van internet en installeer het in het programma. Open de video met ondertitels in het programma en voer vervolgens het LogoAway-filter uit dat in de filterlijst van het programma is geladen.

Stap 5

Klik op de optie Solid Fill en op Show Preview. Pas de randgrootte aan en pas de parameter X-Y Blur aan. Bedek de ondertitels met een doos van een geschikt formaat en pas een filter toe. Gefilterde ondertitels zullen verdwijnen, waardoor het videobeeld minimaal wordt vervormd.

Aanbevolen: