Hoe Mp3 Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3 Te Herstellen
Hoe Mp3 Te Herstellen

Video: Hoe Mp3 Te Herstellen

Video: Hoe Mp3 Te Herstellen
Video: How to convert Video to MP3 2024, April
Anonim

Er zijn situaties waarin gebruikers van een computer, telefoon of ander apparaat ontdekken dat ze MP3-muziekbestanden zijn kwijtgeraakt die eerder aanwezig waren. Gebruik een van de methoden voor het herstellen van softwaregegevens.

Hoe mp3 te herstellen
Hoe mp3 te herstellen

instructies:

Stap 1

Controleer of het bestand de extensie *. MP3 heeft. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Eigenschappen". De extensie van muziekbestanden kan verdwijnen onder invloed van recent geïnstalleerde programma's, evenals verschillende virussen. Installeer de juiste extensie en zorg ervoor dat de eigenschappen zijn ingesteld op het juiste programma om dit type bestanden te openen. Om deze fout op de speler, telefoon en andere apparaten op te lossen, sluit u ze aan op de computer als een verwisselbaar opslagmedium en installeert u de gewenste extensie voor de bestanden in de juiste map.

Stap 2

Gebruik Systeemherstel om muziekbestanden te herstellen die u per ongeluk op uw computer hebt verwijderd. Ga vanuit het menu Start naar de map Programma's, vervolgens Systeemwerkset en selecteer de herstelservice. Geef de datum op waarop de muziekbestanden nog op de computer stonden en voer de bewerking uit. Na een herstart verschijnen per ongeluk verwijderde gegevens weer op de harde schijf.

Stap 3

Download een van de speciale programma's voor het herstellen van verwijderde gegevens van internet. Systeemherstel helpt u niet altijd om sommige bestanden terug te krijgen, dus aanvullende programmatische methoden zullen effectiever worden. Recuva is bijvoorbeeld een gratis en handige applicatie voor het herstellen van verwijderde bestanden. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd en gestart, selecteert u de opdracht "Analyse". Geef het station op, de gegevens waarop u wilt herstellen en selecteer bestanden met de extensie *. MP3 als type. Het programma scant het geselecteerde station en geeft informatie weer over recentelijk verwijderde bestanden. Selecteer degene die je nodig hebt en druk op de knop "Herstellen". Zodra het proces is voltooid, worden de verwijderde muziekbestanden hersteld.

Aanbevolen: