Jabra Op De Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Jabra Op De Computer Aansluiten
Jabra Op De Computer Aansluiten

Video: Jabra Op De Computer Aansluiten

Video: Jabra Op De Computer Aansluiten
Video: How to connect Jabra Elite 75t to Windows 10 laptop and choose audio output/input 2024, April
Anonim

Een Bluetooth-headset die is aangesloten op een computer, maakt het mogelijk om alle geluiden er volledig naar toe te schakelen. Na een bepaalde reeks handelingen heeft u niet alleen de mogelijkheid om naar muziek te luisteren en films te kijken, maar ook om via Skype te praten.

Jabra op de computer aansluiten
Jabra op de computer aansluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Jabra draadloze headset;
  • - bluetooth-punt aangesloten op de computer;
  • - gespecialiseerde software.

instructies:

Stap 1

Kies een van de verbindingsmethoden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar de volgorde van acties en de mogelijkheid van verbinding in het algemeen zijn erg afhankelijk van het directe model van de headset. De beste en bewezen manier om een headset op een pc aan te sluiten, is de Blue Soleil-software. Het programma is betaald, u kunt het kopen op de website van de fabrikant.

Stap 2

Koop en installeer BlueSoleil-software op uw pc. Volg bij het installeren de instructies en aanwijzingen van het installatieprogramma.

Stap 3

Sluit uw Jabra-headset aan en het programma zou het moeten zien. En u moet ook de status van jabra "headset" selecteren.

Stap 4

Selecteer het apparaat met de rechtermuisknop en druk op de knop "verbinding tot stand brengen". Geluidsoverdracht wordt uitgevoerd met behulp van een speciale Bluetooth SCO Audio-driver.

Stap 5

Als u jabra in de Skype-app wilt gebruiken, moet u dezelfde Bluetooth SCO Audio-driver selecteren in de instellingen.

Stap 6

Onthoud dat de Jabra GN9330 speciaal is ontworpen om te werken met Microsoft Office Communicator. Het voordeel van zo'n headset is de mogelijkheid om breedbandgeluid weer te geven. In principe wordt dergelijke apparatuur gebruikt in callcenters.

Aanbevolen: