Betaald Bellen Naar Skype

Inhoudsopgave:

Betaald Bellen Naar Skype
Betaald Bellen Naar Skype

Video: Betaald Bellen Naar Skype

Video: Betaald Bellen Naar Skype
Video: Skype Instructie Filmpje - Tutorial - Skypen voor ouderen 2024, Mei
Anonim

Aanvankelijk werd de populaire Skype-service beschouwd als een middel voor spraakcommunicatie tussen gebruikers binnen het subnet, waarbij alleen pc's werden gebruikt. Nu heeft de ontwikkeling van Skype-technologieën het mogelijk gemaakt om de mogelijkheid te introduceren om naar mobiele en vaste telefoonnummers te bellen. Zo'n kans wordt natuurlijk betaald, maar vele malen goedkoper dan traditionele methoden van langeafstands-, internationale en intercontinentale communicatie.

Betaald bellen naar Skype
Betaald bellen naar Skype

Het is nodig

Computer, Skype-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Het enige dat u hoeft te doen om internationale communicatiediensten in Skype te gebruiken, is uw persoonlijke account binnen het systeem aan te vullen, de tarieven te lezen en te bellen.

Stap 2

Waardeer je saldo op via een van de volgende betaalsystemen: VISA, MasterCard, Moneybookers, PayByCash, Diners. Kies dan de betalingsvoorwaarden die bij jou passen. Er zijn twee soorten, de eerste is dat u direct betaalt voor de volledige belminuten, en de tweede is dat u betaalt voor een maandelijks pakket door het vereiste aantal minuten en de landen te kiezen die u gaat bellen. Opgemerkt moet worden dat het geld op de Skype-account door het systeem wordt geannuleerd als ze niet binnen 180 dagen worden gebruikt.

Stap 3

Nadat u uw Skype-account hebt opgewaardeerd en vertrouwd bent geraakt met de tariefvoorwaarden, voert u het Skype-programma in dat op uw computer is geïnstalleerd. Selecteer vervolgens het menu-item "Nummer kiezen", waar u de nummers van 170 landen van de wereld kunt invoeren.

Stap 4

Houd er rekening mee dat u naast de daadwerkelijke betaling voor de oproepen ook betaalt voor de aansluiting in die richtingen die niet inbegrepen zijn in het abonnement op het tariefplan. Zo zijn er 20 landen in het tariefplan “Europa”. Bel je binnen het tarief “Europa” naar één of meerdere van deze landen, dan betaal je geen aansluiting.

Aanbevolen: