Hoe Een Tweede Account Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tweede Account Te Verwijderen
Hoe Een Tweede Account Te Verwijderen

Video: Hoe Een Tweede Account Te Verwijderen

Video: Hoe je Instagram account verwijderen? (NL) 2022, December
Anonim

Om ervoor te zorgen dat meerdere mensen met individuele profielinstellingen op één computer kunnen werken, moet voor elk van hen een account worden aangemaakt. Dit kan worden gedaan door een gebruiker met beheerdersrechten. Het kan ook de rechten van elke deelnemer bepalen en accounts verwijderen.

Hoe een tweede account te verwijderen
Hoe een tweede account te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om een ​​account te verwijderen, gaat u naar Configuratiescherm vanuit het menu Start en dubbelklikt u op het knooppunt Accounts. Klik in het geopende venster op het item dat u wilt verwijderen.

Stap 2

Klik op de link "Account verwijderen". Het programma zal u vragen om het profiel van het te verwijderen lid op te slaan in een nieuwe map op uw bureaublad. U kunt de gegevens behouden, verwijderen of weigeren uw account te verwijderen. Maak uw keuze en klik op de juiste knop. Bevestig de beslissing door op "Ja" te klikken

Stap 3

Als u bent ingelogd als beheerder, kunt u uw eigen account niet verwijderen. U dient een nieuwe gebruiker met beheerdersrechten aan te maken, onder zijn naam in te loggen en de "Beheerder" te verwijderen. U kunt dergelijke rechten aan een ander geregistreerd lid geven en hem vragen uw "account" te verwijderen.

Stap 4

Er is een andere manier. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer de opdracht "Beheren" in het vervolgkeuzemenu. Vouw de module Lokale gebruikers en gebruikers uit. Als er onzichtbare accounts in het systeem zijn aangemaakt, zijn deze zelfs voor de beheerder niet zichtbaar vanuit het "Configuratiescherm". Het programma Lokale gebruikers en groepen toont echter alle geregistreerde leden.

Stap 5

Beweeg de cursor over het gewenste item en open het vervolgkeuzemenu door met de rechtermuisknop te klikken. Kies de opdracht "Verwijderen". Bevestig de beslissing door op "Ja" te klikken. In deze modus kunt u de vermelding "Beheerder" verwijderen. Je kunt gewoon op Delete op je toetsenbord drukken. Hetzelfde dialoogvenster verschijnt waarin u wordt gevraagd om de verwijdering te bevestigen

Stap 6

Het account hoeft niet te worden verwijderd - het kan worden uitgeschakeld en dan zal de gebruiker die eronder is geregistreerd niet inloggen op het systeem. Start de module Lokale gebruikers, markeer het account en open het contextmenu met de rechtermuisknop. Selecteer de opdracht "Eigenschappen" en vink het selectievakje "Account uitschakelen" aan. Klik op OK om te bevestigen.

Populair per onderwerp