Hoe Over Te Schakelen Naar Het Engels

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Het Engels
Hoe Over Te Schakelen Naar Het Engels

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het Engels

Video: Kingston SSDNow demonstratie - Dynabyte (Engels gesproken en ondertiteld) 2022, December
Anonim

Overschakelen naar de Engelse toetsenbordindeling is vrij vaak nodig, zelfs voor degenen die deze taal niet spreken. Het zou nauwkeuriger zijn om niet "in het Engels", maar "in het Latijn" te zeggen, aangezien naast woorden in het Engels, woorden van andere West-Europese en Amerikaanse talen in het Latijn moeten worden getypt. Er zijn verschillende manieren om van lay-out te wisselen.

Hoe over te schakelen naar het Engels
Hoe over te schakelen naar het Engels

instructies:

Stap 1

Gebruik de sneltoets die is toegewezen aan de invoertaalwisselbewerking in de instellingen van uw besturingssysteem. Standaard wordt bij het installeren van Windows OS de toetsencombinatie alt = "Image" + shift meestal vastgelegd in de instellingen. Andere mogelijke opties zijn de ctrl + shift-toetscombinatie of de "Ё"-toets (in de Engelse lay-out het accentteken `). Als u deze combinatie moet wijzigen, zoek dan naar de bijbehorende instelling via het Configuratiescherm. Open het door het juiste item in het hoofdmenu te selecteren, selecteer het gedeelte "Talen en regionale normen" en klik op het tabblad "Talen en toetsenborden" op de knop "Toetsenbord wijzigen". Ga naar het tabblad "Switch toetsenbord", klik op de knop "Sneltoets wijzigen" en selecteer de optie om van lay-out te wisselen die bij u past.

Stap 2

Gebruik het bijbehorende pictogram in het systeemvak van de taakbalk (in het "vak") - het toont de huidige invoertaal met een combinatie van letters ru / en. Als u met de linkermuisknop op dit pictogram klikt, verschijnt er een contextmenu waarin u een van de talen kunt selecteren die in het besturingssysteem zijn geïnstalleerd (inclusief Engels).

Stap 3

Dit pictogram hoeft zich niet in het systeemvak te bevinden, u kunt het op elke geschikte plaats op het scherm plaatsen en het bevindt zich altijd bovenop alle geopende vensters. Om dit te doen, selecteert u door op het pictogram met de linkerknop te klikken de regel "Taalbalk weergeven" in het contextmenu. Standaard wordt het paneel in de linkerbovenhoek van het scherm geplaatst - sleep het met de muis aan de linkerrand naar de meest geschikte plaats. Als het nodig is om het paneel terug te plaatsen op zijn oorspronkelijke plaats in de lade, klikt u op het pictogram "Minimaliseren" in de rechterbovenhoek.

Stap 4

Installeer een programma dat automatisch de invoertaal kan herkennen en zelfstandig de taal kan omschakelen van Russisch naar Engels en vice versa. Dit kan erg handig zijn als je vaak tweetalige teksten moet typen. Dergelijke programma's zijn bijvoorbeeld Punto Switcher, Keyboard Ninja en andere.

Populair per onderwerp