De Energiebesparende Modus Van De Monitor Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Energiebesparende Modus Van De Monitor Uitschakelen
De Energiebesparende Modus Van De Monitor Uitschakelen

Video: De Energiebesparende Modus Van De Monitor Uitschakelen

Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2022, December
Anonim

Bijna elk besturingssysteem heeft tools voor energiebeheer. De energiebesparende modus is een handige functie, maar deze zal niet op zijn plaats zijn wanneer uw computer belangrijke taken uitvoert.

De energiebesparende modus van de monitor uitschakelen
De energiebesparende modus van de monitor uitschakelen

Het is nodig

Een computer met een vooraf geïnstalleerd Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Om deze optie in de besturingssystemen Windows 98 / Millenium / 2000 uit te schakelen, klikt u op de knop "Start" en opent u de applet "Configuratiescherm". Dubbelklik in het geopende venster op de snelkoppeling "Energiebeheer". Hier moet u een energiebeheerschema kiezen met instellingen die optimaal zijn voor uw computer. Ga naar de regel "Monitor uitschakelen" en selecteer de waarde "Nooit". Om de instellingen op te slaan, klikt u op de knoppen "Toepassen" en "OK".

Stap 2

In Windows XP moet u ook het "Configuratiescherm" starten, waarvan de snelkoppeling zich in het menu "Start" bevindt. Selecteer Energiebeheer of Prestaties en onderhoud en vervolgens Energiebeheer. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Energiebeheerschema's" en selecteer de gewenste modus.

Stap 3

Het wordt aanbevolen om "Home / Desktop" te selecteren voor een vaste computer en "Draagbaar" voor draagbare apparaten. Tegenover de opties "Schijven uitschakelen" en "Schijf uitschakelen" moet u "Nooit" selecteren. Om de wijzigingen op te slaan, klikt u op de knoppen "Toepassen" en "OK".

Stap 4

Voor Windows Vista / Seven-besturingssystemen in het Configuratiescherm, open Systeem en Onderhoud en selecteer Energie. Selecteer in het geopende venster een energiebeheerschema en klik op de link "Planinstellingen wijzigen".

Stap 5

Navigeer naar de applet Geavanceerde opties en klik op de knop Bewerken. Hier is het noodzakelijk om de elementen "Slaap na …" en "Slaapmodus" uit te breiden en de optie "Nooit" op te geven.

Stap 6

Een soortgelijke actie moet worden ondernomen met de vervolgkeuzelijsten "Sluimerstand na …" en "Scherm uitschakelen na …" (het tabblad "Scherm") - selecteer de waarde "Nooit".

Stap 7

Om het huidige venster te sluiten en de wijzigingen op te slaan, klikt u achtereenvolgens op de knoppen "OK" en "Opslaan".

Populair per onderwerp