Hoe De Taalwisseltoetsen In Windows 8 Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taalwisseltoetsen In Windows 8 Te Veranderen
Hoe De Taalwisseltoetsen In Windows 8 Te Veranderen

Video: Hoe De Taalwisseltoetsen In Windows 8 Te Veranderen

Video: How to: Windows 8.1 Instellingen en configuratiescherm 2022, December
Anonim

Met de komst van het Windows 8-besturingssysteem begonnen veel gebruikers bepaalde problemen te ervaren, waarvan de meeste verband houden met een gewijzigde interface.

Hoe de taalwisseltoetsen in Windows 8 te veranderen
Hoe de taalwisseltoetsen in Windows 8 te veranderen

Hoe wijzig ik de taalomschakelmethode in Windows 8?

Een van de meest populaire problemen heeft te maken met de taalbalk en het veranderen van de manier waarop u tussen talen schakelt. De standaardcombinatie van taalwisseling is niet altijd geschikt voor gebruikers en het wordt noodzakelijk om deze te veranderen. Het kost niet veel moeite om de manier waarop u tussen talen schakelt te veranderen. Alles gebeurt op vrijwel dezelfde manier als in eerdere versies van het Windows-besturingssysteem.

Methode één:

Eerst moet de gebruiker naar het bureaublad gaan en in de taalbalk, die zich in de rechter benedenhoek bevindt, op het taalpictogram klikken. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Taalinstellingen" en klik in het venster op de regel "Aanvullende parameters". Het volgende venster wordt geopend, waar de gebruiker de mogelijkheid krijgt om een ​​groot aantal verschillende instellingen te wijzigen. U kunt bijvoorbeeld verschillende talen toevoegen of verwijderen, sommige standaard instellen, enz. Om de manier van schakelen tussen talen te wijzigen, moet u op de knop "Wijzig de sneltoets van de taalbalk" klikken. Er wordt een venster met parameters geopend. Hier moet u het item "Invoertaal wijzigen" in de lijst selecteren en op de knop "Sneltoets wijzigen" klikken. Ten slotte verschijnt er een venster waarin u de sneltoets kunt wijzigen om tussen talen te schakelen. De gebruiker kan een van de volgende opties kiezen: "Ctrl + Shift", "Alt + Shift", "Е of accentteken". Om de wijzigingen door te voeren, moet u op de knop "OK" klikken.

Methode twee

Er is nog een andere manier om de taalomschakelmethode te wijzigen. Het is vooral handig als de taalbalk niet wordt weergegeven in het menu aan de rechterkant. Eerst moet u het "Configuratiescherm" openen en "Klok, taal en regio" in het venster selecteren. Er zou een speciale knop "Wijzig invoermethode" moeten zijn, nadat u erop hebt geklikt, wordt een menu geopend waarin u de methode kunt wijzigen. Als deze knop niet wordt weergegeven, moet u het item "Taal" zoeken en "Geavanceerde opties" selecteren in het venster dat verschijnt. Verder verschilt de procedure niet van de hierboven beschreven methode.

Met behulp van een van de hierboven gepresenteerde methoden kan de gebruiker van een pc met het geïnstalleerde Windows 8-besturingssysteem eenvoudig en eenvoudig de methode voor het schakelen tussen talen wijzigen en degene gebruiken die voor hem het handigst is.

Populair per onderwerp