Hoe Installeer Ik Windows 7 Vanaf Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Windows 7 Vanaf Een USB-flashstation
Hoe Installeer Ik Windows 7 Vanaf Een USB-flashstation
Anonim

De meeste gebruikers installeren het besturingssysteem vanaf schijfstations. Deze methode is het handigst. Helaas kunnen zich situaties voordoen waarin dit proces fysiek niet uit te voeren is.

Hoe installeer ik Windows 7 vanaf een USB-flashstation
Hoe installeer ik Windows 7 vanaf een USB-flashstation

Het is nodig

  • - USB opslag;
  • - een computer met een dvd-station;
  • - Windows 7 installatieschijf.

instructies:

Stap 1

Sommige moderne mobiele computers hebben geen ingebouwd dvd-station. Als u in uw dagelijks leven geen diskdrives gebruikt, heeft het geen zin om een ​​USB-drive aan te schaffen. Installeer het besturingssysteem vanaf een flashkaart.

Stap 2

Zoek een geschikte USB-stick. De grootte moet groter zijn dan de grootte van het archief van de installatiebestanden van het besturingssysteem. Zet de computer aan waarvan u de USB-stick gaat voorbereiden. Onthoud dat deze pc een dvd-station moet hebben.

Stap 3

Sluit uw USB-stick aan. Druk nu op de toetscombinatie Win + R. Deze procedure opent het menu Uitvoeren. Voer het commando cmd in en druk op de toetsen Shift, Ctrl en Enter. Als u een beheerdersaccount gebruikt, drukt u gewoon op Enter.

Stap 4

Zoek uit onder welk nummer uw flashstation is gedefinieerd. Om dit te doen, voert u de opdrachten Disk Part en listdisk één voor één in. In de volgende beschrijving wordt aangenomen dat het USB-station het nummer 2 heeft gekregen.

Stap 5

Voer de onderstaande opdrachten één voor één in. Scheid ze van elkaar door op de Enter-toets te drukken.

SELECTEER SCHIJF 1

LEAN

CREАTE PARTITIE PRIMАRY

SELEСT PARTITIE 1

ASTIVE

FORMAT FS = NTFS QUIСK

TOEWIJZEN

UITGANG.

Stap 6

Met behulp van de verstrekte opdrachten hebt u de schijf geformatteerd en er een actieve opstartpartitie op gemaakt. Plaats de installatieschijf met Windows 7 (Vista)-archieven in de schijf. Open het menu Deze computer en controleer de stationsletter en de USB-driveletter.

Stap 7

Voer bij de opdrachtprompt cd E: en cd boot in. In dit geval is E de stationsletter. Schrijf de opstartbestanden naar een USB-flashstation. Voer hiervoor het commando bootsect.exe / NT 60 I: in. Natuurlijk is I de letter van de USB-drive.

Stap 8

Nadat u het beschreven algoritme hebt voltooid, kopieert u de volledige inhoud van de schijf naar een USB-flashstation. Sluit je USB-stick aan op je laptop. Zet uw mobiele computer aan en houd de F2-toets ingedrukt. Soms moet u op F12 drukken om het Quick Boot-menu te openen.

Stap 9

Maak een keuze uit de voorgestelde USB-HDD-apparaten en installeer het besturingssysteem.

Populair per onderwerp