Hoe Audiobestanden Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Audiobestanden Te Converteren
Hoe Audiobestanden Te Converteren

Video: Hoe Audiobestanden Te Converteren

Video: Hoe Audiobestanden Te Converteren
Video: Hoe een audio-bestand converteren met VLC 2024, Mei
Anonim

Met een groot aantal verschillende computerprogramma's kunt u veel manipulaties uitvoeren met audio- en videobestanden. De keuze van het te gebruiken hulpprogramma hangt af van wat u precies in het bestand wilt wijzigen.

Hoe audiobestanden te converteren
Hoe audiobestanden te converteren

Noodzakelijk

  • - Geluid smeden;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als u alleen een apart moment van de audiotrack wilt verwijderen, gebruik dan de internetdiensten. Dit is de gemakkelijkste manier en bespaart u kostbare tijd. Open de pagina's https://www.mp3cut.ru/cut_song_mp3 of https://mp3cut.foxcom.su. Klik op de knop Uploaden, selecteer uw bestand en wacht tot dit proces is voltooid.

Stap 2

Markeer onnodige delen van de track en verwijder ze. Klik nu op de knop "Opslaan en downloaden" en wacht terwijl het voltooide bestand naar uw computer is gedownload. Controleer of het audiobestand correct is bijgesneden.

Stap 3

Als u de geluidskwaliteit van de compositie wilt wijzigen, de track naar een ander formaat wilt converteren of speciale effecten wilt toevoegen, gebruik dan het programma Sony Sound Forge. Download en installeer dit hulpprogramma. Start uw computer opnieuw op en start Sound Forge.

Stap 4

Klik op het tabblad Bestand en selecteer Openen. Selecteer het bestand dat u wilt converteren en wacht tot het in het programma is geladen. De audiotrack wordt weergegeven in het centrale menu van het programma. De linker- en rechterkanalen worden afzonderlijk van elkaar getekend. Voer de nodige manipulaties uit met de baan. Met dit hulpprogramma kunt u een groot aantal bewerkingen uitvoeren, waaronder de volgende functies: het ruisniveau verminderen, de bitsnelheid wijzigen, afzonderlijke elementen markeren en wijzigen.

Stap 5

Na het voltooien van de voorbereiding van de compositie, opent u het menu "Bestand" en selecteert u "Opslaan als". Voer de naam van het doelbestand in en geef de map op om het op te slaan. Selecteer in het vak Opslaan als het formaat waarin u het nummer wilt opslaan, zoals mp3 of wav. Selecteer in de kolom "Template" de kwaliteit van het audiosignaal. Klik op de knop Opslaan en wacht terwijl het nieuwe geluidsbestand is gemaakt. Controleer de kwaliteit door een audiospeler te starten.

Aanbevolen: