Welk Programma Om Bestanden Te Openen Met De Extensie Mdf

Inhoudsopgave:

Welk Programma Om Bestanden Te Openen Met De Extensie Mdf
Welk Programma Om Bestanden Te Openen Met De Extensie Mdf

Video: Welk Programma Om Bestanden Te Openen Met De Extensie Mdf

Video: Welk Programma Om Bestanden Te Openen Met De Extensie Mdf
Video: How To Open or Extract .MDF types of File Format in Simple Way 🔥 2024, Mei
Anonim

Beginnende gebruikers van een pc kunnen verschillende problemen ervaren die verband houden met de werking van een pc. Het meest populaire probleem is het openen van niet-standaard bestanden.

Welk programma om bestanden te openen met de extensie mdf
Welk programma om bestanden te openen met de extensie mdf

Een gebruiker die al meerdere jaren met een pc werkt, kan het probleem van het openen van bestanden gemakkelijk oplossen met de extensie MDF, maar een beginnende gebruiker zal het probleem niet kunnen oplossen zonder te vragen. Bestanden in MDF-formaat - schijfkopie. Schijfkopieën zijn erg handig in gebruik, omdat je niet naar een doos met een schijf hoeft te zoeken, deze op te slaan, enz. De afbeelding neemt natuurlijk wat ruimte in beslag op de computer, maar het is nog steeds veel handiger. De gebruiker kan deze afbeelding op elk moment gemakkelijk gebruiken.

MDF verlengen

Zoals hierboven vermeld, is MDF een afbeelding van een cd- of dvd-schijf, maar daarnaast kan een bestand in dit formaat ook een MS SQL Server-database zijn. Opgemerkt moet worden dat u meestal, samen met bestanden in het MDF-formaat, vaak bestanden kunt vinden met de ISO- of MDS-extensie. Deze extensies geven ook aan dat het bestand een schijfkopie is. Tegenwoordig zijn er veel verschillende programma's waarmee een gebruiker van een pc een bestand met de extensie MDF kan openen. Het belangrijkste voordeel van dergelijke programma's is dat ze helemaal gratis zijn.

Hoe open je een MDF-bestandsformaat?

Het populairste programma waarmee een pc-gebruiker bestanden in MDF-indeling kan openen, is Daemon Tools. Er bestaan tegenwoordig verschillende versies van deze software. Daemon Tools Lite is een volledig gratis versie van het programma, waardoor de gebruiker eenvoudig een schijfkopie in een virtuele schijf kan mounten. Om Daemon Tools Lite te gebruiken, hoeft een pc-gebruiker het alleen te downloaden en te installeren. Vervolgens moet u het bestand in MDF-indeling selecteren en op de virtuele schijf koppelen. Het programma zelf is lang geleden verschenen en bijna iedereen gebruikt het.

Een heel goed programma is Alcohol 52%. Het principe van het werken met het Alcohol 52%-programma is absoluut identiek aan Daemon Tools Lite. Met deze software kan de gebruiker ook bestanden in MDF-formaat mounten naar virtuele schijven. Het belangrijkste verschil van dit programma is dat het de functie heeft om schijven van een image te branden. Deze software wordt ook gratis verspreid.

Opgemerkt moet worden dat het vrij eenvoudig is om alle hierboven gepresenteerde programma's te gebruiken. Hun interface is tegelijkertijd eenvoudig en handig, wat betekent dat zelfs een beginner ze kan gebruiken.

Aanbevolen: