Een Wachtwoord Uit Een Map Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Uit Een Map Verwijderen
Een Wachtwoord Uit Een Map Verwijderen

Video: Een Wachtwoord Uit Een Map Verwijderen

Video: Een Wachtwoord Uit Een Map Verwijderen
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, Mei
Anonim

Nadat het systeem opnieuw is geïnstalleerd, is er een probleem met het verkrijgen van toegang tot bepaalde mappen en bestanden die zijn gemaakt in de systeemmappen van de vorige versie van het besturingssysteem, zoals "Mijn documenten" of "Desktop".

Een wachtwoord uit een map verwijderen
Een wachtwoord uit een map verwijderen

instructies:

Stap 1

Log in met een beheerderswachtwoord. Wijzig de eigenaar om het wachtwoord te verwijderen uit de map die u wilt openen. Gebruik het programma Explorer om naar de gewenste directory te navigeren. Klik met de rechtermuisknop op de map, selecteer Eigenschappen, ga naar het tabblad Beveiliging. Klik vervolgens op de knop "Geavanceerd", ga naar het tabblad "Eigenaar". Ga naar het veld Eigenaar wijzigen in.

Stap 2

Om de eigenaar toe te wijzen aan een gebruiker die niet op de lijst staat, dubbelklikt u op de rij Andere gebruikers, voert u de gewenste gebruikersnaam in en klikt u op OK. Ga naar het menu "Extra", selecteer de opdracht "Mapopties", ga vervolgens naar het tabblad "Beeld", schakel het selectievakje "Gebruik eenvoudige bestandstoegang" uit en start uw computer opnieuw op. Ga vervolgens naar de gewenste map om te controleren of u het wachtwoord voor toegang tot de map hebt weten te verwijderen.

Stap 3

Open de map met een USB-flashstation. Plak het in uw computer, kopieer alle informatie ervan naar een willekeurige map. Klik vervolgens op de knop "Start", ga naar de optie "Instellingen", selecteer de opdracht "Configuratiescherm", selecteer "Beheerprogramma's" en ga vervolgens naar het menu "Computerbeheer" - "Schijfbeheer".

Stap 4

Zoek verwisselbare media (USB-flashstation) in de lijst met apparatuur. Klik met de rechtermuisknop op het schijfpictogram en selecteer de optie "Formatteren". Selecteer in het geopende venster het FAT 32-systeem en klik op de knop "Start". Wacht tot het formatteren is voltooid. Kopieer vervolgens de map waaruit u het wachtwoord moet verwijderen naar de USB-stick. Open het vanaf een USB-flashstation. Op deze manier kunt u het mapwachtwoord verwijderen.

Stap 5

Reset het wachtwoord voor de map in uw Samsung mobiele telefoon met een speciale code. Schakel hiervoor de telefoon uit en verwijder de simkaart. Zet vervolgens de telefoon weer aan, voer de code * 276 * 8451 # in via het toetsenbord. Alle telefooninstellingen worden gereset en bestanden worden opgeslagen. Hiermee krijgt u toegang tot de met een wachtwoord beveiligde map.

Aanbevolen: