Hoe Het Ip Te Achterhalen In De COP

Inhoudsopgave:

Hoe Het Ip Te Achterhalen In De COP
Hoe Het Ip Te Achterhalen In De COP

Video: Hoe Het Ip Te Achterhalen In De COP

Video: Hoe Het Ip Te Achterhalen In De COP
Video: Track the Location of Anyone On the Internet! 2024, Mei
Anonim

Het bepalen van het IP-adres in Counter Strike is een van de standaardprocedures die door alle gamers wordt gebruikt. Er zijn verschillende methoden die kunnen worden aanbevolen als routinehandeling.

Hoe het ip te achterhalen in de COP
Hoe het ip te achterhalen in de COP

instructies:

Stap 1

Controleer uw contract met uw internetprovider. De tekst moet de netwerkinstellingen bevatten, inclusief het IP-adres.

Stap 2

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm" (voor Windows XP-versie). Vouw de link "Netwerkinstellingen" uit en open het verbindingscontextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Specificeer het item "Eigenschappen" en selecteer de regel "Internet Protocol". Klik op de knop Eigenschappen en zoek uw IP-adres.

Stap 3

Wanneer u de optie gebruikt om automatisch een IP-adres te verkrijgen, moet u de opdracht "Status bekijken" opgeven in het linkerdeelvenster "Netwerktaken" en naar het tabblad "Ondersteuning" gaan in het dialoogvenster dat wordt geopend. Zoek daarna uw IP-adres in de regel met dezelfde naam (voor Windows XP-versie).

Stap 4

Roep het hoofdmenu van Windows versie Vista of 7 op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de link "Netwerkcentrum" uit en vouw het knooppunt "Local Area Connections" uit. Klik op de knop "Details" in het dialoogvenster dat wordt geopend en zoek uw IP-adres op (voor Windows-versies Vista en 7).

Stap 5

Profiteer van gespecialiseerde services voor het bepalen van IP-adressen die wijdverbreid zijn op internet. De meeste gaming-sites bieden deze optie ook aan hun gebruikers.

Stap 6

Bepaal het IP-adres van uw lokale server door amxlist te typen op de console. Houd er rekening mee dat sommige gameserverbeheerders deze opdracht kunnen blokkeren. Gebruik de chatknop om het commando / amxhelp in te voeren. Dit opent de helpfunctie voor alle beschikbare commando's. Vind degene die je wilt.

Stap 7

U kunt het stemcommando in de console gebruiken om de IP-adressen van andere spelers te vinden. Dit zou de gegevens voor alle actieve spelers moeten opleveren. Een ander soortgelijk commando is rcon status. Een alternatieve methode om de IP-adressen van andere spelers te bepalen, is het gebruik van de gespecialiseerde plug-ins amx_who of amx_ip. Onthoud dat de effectiviteit van deze methoden afhangt van de versie van het spel en de serverinstellingen.

Aanbevolen: