Hoe Anti-cheat Op De CS-server Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Anti-cheat Op De CS-server Te Installeren
Hoe Anti-cheat Op De CS-server Te Installeren

Video: Hoe Anti-cheat Op De CS-server Te Installeren

Video: Hoe Anti-cheat Op De CS-server Te Installeren
Video: How to add anti-cheat key plugin to your cs 1.6 server 2024, Mei
Anonim

Anti-cheats zijn ontworpen om de gameserver te beschermen tegen spelers die verschillende cheat-programma's gebruiken om een spelvoordeel te behalen. Er zijn veel beveiligingssystemen beschikbaar, maar een van de meest betrouwbare servers is MyAC. Deze anti-cheat stelt je in staat om op de een of andere manier je eigen server te beschermen en er een eerlijk en interessant spel op te garanderen.

Hoe anti-cheat op de CS-server te installeren
Hoe anti-cheat op de CS-server te installeren

Noodzakelijk

  • - MijnAC-archief;
  • - geïnstalleerde CS-server;
  • - CS-gameclient

instructies:

Stap 1

Download het MyAC-archief van internet en pak het uit in een willekeurige map op uw computer. Ga naar de uitgepakte map "client" waar u 3 bestanden ziet (config.ini, myAC.exe en myAC.ex).

Stap 2

Open het config.ini-bestand met Kladblok (rechtermuisknop - "Openen met …" - "Kladblok") en voer de naam van uw server in bij de variabele Naam (Naam =). Zoek de variabele Adres en voer deze in het adres in van de server die myAC zal draaien.

Stap 3

In de Servers-variabele vermeldt u alle servers van uw portal, gescheiden door komma's (als dit er geen is). Sla het gewijzigde bestand op ("Bestand" - "Opslaan"). U kunt de map "client" inpakken met behulp van de archiver en deze naar uw spelers verzenden.

Stap 4

Om te voorkomen dat de gebruiker inlogt op de server zonder myAC te starten, moet u de plug-in myac.amxx installeren, die zich in de map "amxx" bevindt. Kopieer dit bestand (rechtermuisknop - "Kopiëren") en plak het in uw servermap (path_to_server / cstrike / addons / amxmodx / plugins). Ga naar de amx-instellingenmap (server_path / cstrike / addons / amxmodx / configs) en open het bestand plugins.ini met Kladblok. Voeg toe aan de onderste regel:

myac.amxx

Sla het bestand op en sluit het. Start uw CS-server opnieuw op.

Stap 5

Ga naar de map "server" en open het bestand config.ini met Kladblok. Geef in de variabele GameServerCount het aantal gameservers op dat myAC zal bedienen. Geef in de sectie voor het beschrijven van de eerste server de juiste parameters op (GameServerAddr is verantwoordelijk voor het CS-serveradres, GameServerPort is de poort, GameServerPass is het wachtwoord voor de server, HostConnectList is de adressen waar u kunt inloggen op de server). Stel de parameters SentStatusTime (de frequentie van het pollen van de server door myAC in seconden) en RecvStatusTimeout (zet de waarde in op ongeveer 1000) in. ClientMinVerIndex is verantwoordelijk voor de minimaal toegestane versie van het spel van de klant. Als u de waarde instelt op "0", wordt de versiebeperking uitgeschakeld.

Stap 6

Download de "server" en "updserv" mappen naar de computer waarop de anti-cheat server zal draaien. Voer de server / MyACserv.exe en updserv / updserv.exe bestanden uit. Zet het clientbestand dat door uw spelers wordt gebruikt neer in de map "updserv". De anti-cheat-instelling kan als voltooid worden beschouwd.

Aanbevolen: