Hoe Start Je Een Tegenaanval?

Inhoudsopgave:

Hoe Start Je Een Tegenaanval?
Hoe Start Je Een Tegenaanval?

Video: Hoe Start Je Een Tegenaanval?

Video: Hoe Start Je Een Tegenaanval?
Video: Webinar Dekker Watersport: Werking van Radar 2024, Mei
Anonim

Het wordt aanbevolen om een internetverbinding te gebruiken om Counter-Strike te installeren en configureren. In dit geval hebben we het over een gelicentieerde versie van dit populaire computerspel.

Hoe een tegenaanval te starten?
Hoe een tegenaanval te starten?

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan en start uw internetbrowser. Ga naar https://store.steampowered.com. Klik op de knop "Inloggen" en vervolgens - op de knop "Registreren". Maak een nieuw profiel op deze bron. Ga nu terug naar de oorspronkelijke pagina en klik op de knop Steam installeren. Download het voorgestelde programma.

Stap 2

Voer het uit en installeer het Steam-programma. Voer het uit en ga naar het instellingenmenu met behulp van de details van het account dat op de site is gemaakt. Open het Store-menu en zoek naar Counter-Strike met behulp van het zoekmenu. Klik op de knop "Kopen" en betaal op een voor u gemakkelijke manier. Meestal zijn de kosten van dit spel 200 roebel.

Stap 3

Open nu het menu "Bibliotheek", zoek het gekochte spel en klik op de knop "Installeren". Geef de snelheid van uw internetverbinding en de regio aan. Wacht tot de installatie van het spel op je computer is voltooid.

Stap 4

Start Steam opnieuw en open het menu Bibliotheek. Nu is er een Play-knop naast het Counter-Strike-veld. Klik erop om dit spel te starten. Als u uw eigen configuraties aan de gamemap moet toevoegen, opent u het menu "Deze computer" en selecteert u de systeempartitie van de harde schijf.

Stap 5

Open de map Program Files en navigeer naar de Steam-map. Open nu de map steamapps en selecteer de map met dezelfde naam als uw bijnaam. Ga naar de counter-strike-map en kopieer de benodigde cfg-bestanden erin.

Stap 6

Als je de configuraties wilt die je onmiddellijk na het starten van het spel moet laden, maak dan een tekstbestand met de naam userconfig. Wijzig de toestemming in cfg. Open dit bestand met Kladblok en schrijf de opdracht exec name.cfg erin. Kopieer dit bestand naar de map counter-strike. Onthoud dat alle opdrachten die zijn opgeslagen in het bestand userconfig.cfg automatisch worden ingevoerd telkens wanneer CS wordt gestart.

Aanbevolen: