Een Plug-in Uitschakelen In De COP

Inhoudsopgave:

Een Plug-in Uitschakelen In De COP
Een Plug-in Uitschakelen In De COP

Video: Een Plug-in Uitschakelen In De COP

Video: Een Plug-in Uitschakelen In De COP
Video: PSP How to install a trial version of a PSP plug in 2024, Mei
Anonim

Counter Strike is een bekend en voor iedereen toegankelijk computerspel in de stijl van een teamshooter. Op dit moment is het mogelijk om een groot aantal plug-ins zowel aan te sluiten als los te koppelen.

Een plug-in uitschakelen in de COP
Een plug-in uitschakelen in de COP

Noodzakelijk

  • - geïnstalleerd computerspel Counter Strike;
  • - plug-in bestanden.

instructies:

Stap 1

Voordat het spel begint, moet Counter Strike worden geïnstalleerd door de installatieschijfkopie van internet te downloaden. Vervolgens moet u de plug-in installeren en aansluiten. Meestal gebruiken gokkers AMX-plug-ins, die wijdverbreid zijn.

Stap 2

Om individuele wijzigingen toe te voegen, moet je een aparte map in de gamemap maken en deze Addons noemen. Maak in deze map 2 nieuwe mappen aan met de volgende namen: Metamod en Amxmodx. Vul deze mappen in volgens hun inhoud: kopieer in Amxmodx de AMX-bestanden en kopieer in Metamod de Meta-bestanden.

Stap 3

Nu blijft het om het spel te starten om het werk van de nieuw verbonden bestanden te testen. Dubbelklik op de snelkoppeling op het bureaublad of eenmaal op Snel starten. Om een of meer plug-ins uit te schakelen, moet u de huidige spelsessie beëindigen door het item "Afsluiten" of Afsluiten in het menu te selecteren.

Stap 4

Open de Amxmodx-map, vervolgens Configs en voer het bestand Plugins.ini uit. Als het niet automatisch werd geopend via een teksteditor en er een venster op het scherm verscheen met de keuze van het standaardprogramma voor dit bestandstype, blader dan door de hele lijst door "Kladblok" te selecteren. Klik op de knop "OK" om uw keuze te bevestigen.

Stap 5

U ziet een lijst met alle eerder geïnstalleerde add-ons. Om ze uit te schakelen, hoeft u alleen maar commentaar te geven op de vereiste regel met een speciaal teken ";" (zonder citaten). Als de plug-in bijvoorbeeld Star_foc_run.amx heet, is de juiste vorm van de regel "; Star_foc_run.amx".

Stap 6

Het blijft om de wijzigingen op te slaan en de server opnieuw op te starten. Om opnieuw op te starten, moet je de scriptconsole sluiten en vervolgens het spel starten. Om het werk van alle plug-ins te stoppen zonder de gameplay te verlaten, moet je amx wegschrijven in de console en op Enter drukken.

Aanbevolen: