Hoe Een Steen In Een Stopcontact Te Steken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Steen In Een Stopcontact Te Steken?
Hoe Een Steen In Een Stopcontact Te Steken?

Video: Hoe Een Steen In Een Stopcontact Te Steken?

Video: Hoe Een Steen In Een Stopcontact Te Steken?
Video: Stopcontact verplaatsen | Wanden en plafonds | How to met GAMMA 2024, Mei
Anonim

Het vervangen van sommige elementen in de computersysteemeenheid is een zeer moeilijk proces. Wanneer het nodig is om de processor te vervangen, nemen velen de hulp in van specialisten, hoewel dit onafhankelijk kan worden gedaan.

Hoe een steen in een stopcontact te steken?
Hoe een steen in een stopcontact te steken?

Noodzakelijk

Kruiskopschroevendraaier, thermisch vet, processor

instructies:

Stap 1

Eerst moet je de juiste processor kiezen. Begin met het verkennen van de mogelijkheden van uw moederbord. Open de instructies of lees informatie over dit apparaat op de officiële website van de fabrikant.

Stap 2

Ontdek het type socket dat op uw moederbord wordt gebruikt. Zoek processormodellen die ermee kunnen worden gebruikt. Soms worden alleen de nieuwste geschikte modellen aangegeven, zonder alle mogelijke opties op te sommen.

Stap 3

Koop een processor die aan alle vereiste parameters voldoet. Koppel alle kabels los van de systeemeenheid. Verwijder de linkerklep ervan. Onderzoek het type bevestiging van het koellichaam aan het moederbord.

Stap 4

Verwijder de heatsink, buig de veer die de processor op het moederbord drukt, en trek hem uit de socket. Haal de nieuwe processor voorzichtig uit de verpakking. Raak zijn "antennes" in geen geval met uw handen aan.

Stap 5

Installeer een nieuwe "steen" in de sleuf. Om onjuiste installatie van de processor in de socket te voorkomen, zijn er aan beide elementen speciale risico's. Hun richtingen moeten samenvallen.

Stap 6

Schuif de kap die de processor vasthoudt tegen het moederbord. Breng een kleine hoeveelheid koelpasta (ongeveer even groot als de buisdop) aan op de bovenkant van de processor.

Stap 7

Installeer de radiateur. Verplaats de radiator voor de definitieve bevestiging een beetje in verschillende richtingen. Hierdoor kan de koelpasta zich gelijkmatiger verspreiden.

Stap 8

Zet de computer niet direct aan na het installeren van een nieuwe processor. Sluit alle benodigde draden aan op de systeemeenheid en laat deze een tijdje staan.

Stap 9

Werk de stuurprogramma's voor de CPU bij nadat u het besturingssysteem voor de eerste keer hebt gestart. Als er een fout optreedt bij het inschakelen van de pc, start u de computer opnieuw op en gaat u naar het BIOS. Reset alle instellingenwijzigingen die op de een of andere manier verband houden met de processor.

Aanbevolen: