Hoe Playstation Op Een Computer Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Playstation Op Een Computer Te Spelen
Hoe Playstation Op Een Computer Te Spelen

Video: Hoe Playstation Op Een Computer Te Spelen

Video: Hoe Playstation Op Een Computer Te Spelen
Video: How to Play Any PS4 Games On Your PC (Official) 2024, Mei
Anonim

Om consolegames op een computer uit te voeren, worden speciale programma's gebruikt die de werking van de console nabootsen. Er zijn heel veel goede console-emulators, hoewel de meeste veel van de computerbronnen vragen en een speciale configuratie nodig hebben.

Hoe Playstation op een computer te spelen
Hoe Playstation op een computer te spelen

Noodzakelijk

  • - ePSXe;
  • -PCSX2

instructies:

Stap 1

U kunt de ePSXe-emulator gebruiken om Playstation One-games uit te voeren. Installeer de PCSX2-emulator om PS2-games uit te voeren. Dit zijn gratis programma's die verschillende plug-ins ondersteunen. Met hun hulp kunt u de hoogste productiviteit en kwaliteit van het werk bereiken. Download het programma van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer het volgens de instructies van het installatieprogramma.

Stap 2

Na installatie via een snelkoppeling op het bureaublad of het startmenu, start u het programma. Selecteer het menu-item "Config" - "Wizard Guide".

Stap 3

Ga naar het item "Config" en selecteer de "USA"-standaard. Klik volgende. Selecteer Pete's DX6 D3D-stuurprogramma in de lijst met video-plug-ins en klik op "Config".

Stap 4

Stel de meest geschikte schermresolutie en de modus Volledig scherm in (als je het spel op volledig scherm wilt spelen), druk dan op de knop "Nice" in de linkerhoek van het programma.

Stap 5

Als de game bij het opstarten te snel draait of omgekeerd vertraagt, moet je de Comparibility-instellingen wijzigen. Hoe hoger de waarde, hoe meer bronnen de computer nodig heeft.

Stap 6

Selecteer de ePSXe SPU Core-geluidsplug-in en klik op Volgende. Selecteer ePSXe CDR WNT / W2K om met cd-rom te werken. Selecteer “Controller 1” en configureer de joystick.

Stap 7

Om het spel te starten, moet je het item "File" - "Run CDROM" selecteren. De emulator is geconfigureerd.

Aanbevolen: