Hoe Een Flv-bestand Af Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flv-bestand Af Te Spelen
Hoe Een Flv-bestand Af Te Spelen

Video: Hoe Een Flv-bestand Af Te Spelen

Video: Hoe Een Flv-bestand Af Te Spelen
Video: een map met mp3 bestanden tonen in joomla 2024, Mei
Anonim

Flash Video (FLV) wordt een steeds populairder en wijdverbreider multimediaformaat op internet. Het wordt gebruikt door bedrijven zoals YouTube, Google Video en MySpace. U kunt deze bestanden op uw computer uitvoeren met speciale codecs voor de FFDShow-toepassing.

Hoe een flv-bestand af te spelen
Hoe een flv-bestand af te spelen

instructies:

Stap 1

Download de FFDShow-applicatie op internet, die een set videocodecs bevat die nodig zijn voor het bekijken van FLV.

Installeer vervolgens FFDShow op uw besturingssysteem. Voer het installatieprogramma uit. Selecteer uw taal en klik op Volgende. Nu moet u de voorwaarden van de FFDShow-licentieovereenkomst accepteren, waarvoor u het item "Ik accepteer de voorwaarden van de overeenkomst" selecteert en op de knop "Volgende" drukt. Nu kunt u de map kiezen om de applicatie te installeren. Het volgende scherm is het belangrijkste, omdat u hier de benodigde set componenten voor installatie moet specificeren. Zorg ervoor dat u het selecteert onder VfW-interface en klik vervolgens op Volgende.

Stap 2

Selecteer de map FFDShow in het menu Start, klik erop en open het bestand Geavanceerde instellingen. Scroll naar beneden op het scherm en let op het veld "Associate the following video formats with FFDShow". Hier moet u de opties FLV1 en VP5 / VP6 selecteren. Selecteer in het veld "De volgende audioformaten aan FFDShow koppelen" MP3 (deze functie is meestal standaard al ingeschakeld). Als u op de knop Volgende klikt, gaat u naar het scherm Compatibiliteitsproblemen oplossen.

Stap 3

Stel in om FFDShow alleen te gebruiken met programma's zoals Media Player Classic en Windows Media Player. Klik op "Volgende" en vergelijkbare instellingen voor audio worden geopend. Geef de gewenste luidsprekerinstellingen op (als u slechts 2 luidsprekers heeft, selecteert u de stereo-uitgang). Klik nu op "Installeren".

Stap 4

Open het bestand "FFDShow Video Decoder Settings", zorg ervoor dat alle benodigde instellingen voor de codecs aan de linkerkant zijn geselecteerd. U ziet een lijst met videoformaten en de software die nodig is om ze te decoderen. Er is hier ook FLV1. Klik op de cel ernaast en u krijgt de mogelijkheid om de juiste codec te selecteren.

Stap 5

FLV-bestanden worden nu automatisch afgespeeld door Windows Media Player. Zo niet, ga dan terug naar de vorige stappen en maak de codec-instellingen opnieuw.

Aanbevolen: