Wat Is Een Communicator?

Inhoudsopgave:

Wat Is Een Communicator?
Wat Is Een Communicator?

Video: Wat Is Een Communicator?

Video: Wat Is Een Communicator?
Video: 3 Steps to Become a Better Communicator 2024, Mei
Anonim

Een communicator is een apparaat dat de functies van een zakcomputer en een mobiele telefoon combineert. Deze apparaten worden gewoonlijk smartphones genoemd. Momenteel worden PDA's bijna nooit geproduceerd, omdat de meeste communicators allemaal dezelfde functies hebben.

Wat is een communicator?
Wat is een communicator?

instructies:

Stap 1

De meeste communicators zijn uitgerust met een specifiek besturingssysteem waarmee u nieuwe toepassingen ervoor kunt ontwikkelen en implementeren. Mobiele telefoons zijn op hun beurt voorzien van een besturingssysteem waarvoor alleen bepaalde bedrijven software kunnen maken. Door nieuwe toepassingen in uw communicator te installeren, kunnen de mogelijkheden van dit apparaat aanzienlijk worden uitgebreid.

Stap 2

Communicators zijn een soort organisator die de meeste taken kan uitvoeren die een pc aankan. Tegenwoordig is het erg moeilijk om het verschil te zien tussen een communicator en een smartphone. De classificatie wordt meestal uitgevoerd volgens het volgende principe: als een bepaald apparaat een voortzetting is van de PDA-serie, dan is dit een communicator. En als de voorgangers van het toestel mobiele telefoons zijn, dan noemt de fabrikant het een smartphone. Er zijn praktisch geen functionele verschillen tussen deze communicator en een smartphone.

Stap 3

De meest populaire besturingssystemen die in communicators worden gebruikt, zijn Windows Mobile en Android. Communicators zijn meestal uitgerust met een touchscreen. Maar dit belet fabrikanten niet om modellen met een volledig toetsenbord te maken, wat deze apparaten nog handiger en aantrekkelijker maakt.

Stap 4

De eerste communicators verschilden alleen van de PDA in de aanwezigheid van de GSM-module. Dit heeft de prijs van het apparaat opgedreven en de levensduur van de batterij verkort. Aanvankelijk waren communicators begiftigd met alleen een aanraakscherm. Deze apparaten hadden een relatief laag vermogen en beperkte functionaliteit. Sommige bedrijven ontwikkelen hun eigen besturingssystemen zonder dat producten van derden daarin kunnen worden geïmplementeerd. Een vurig voorbeeld van zo'n communicator is de iPhone van Apple.

Stap 5

Momenteel zijn gebruikers bijna gelijk verdeeld in aanhangers van Apple-producten en fans van het open Android-platform.

Aanbevolen: