Een Lettertype Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Lettertype Kopiëren
Een Lettertype Kopiëren

Video: Een Lettertype Kopiëren

Video: Een Lettertype Kopiëren
Video: Copy fonts from one PC to another in Windows XP/ 7 / 8 / 8.1/10 2024, Mei
Anonim

Voor het ontwerp van een bepaald werk zijn vaak verschillende lettertypes nodig. Zo heeft de uitvoering van scripties of scripties ook bepaalde items die te maken hebben met inschrijving in de lijst van eisen. Ook dienen veel lettertypen om een afbeelding of tekst een bepaalde stijl te geven.

Een lettertype kopiëren
Een lettertype kopiëren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Sla het gewenste lettertype op als bestand op uw computer. U kunt ze gratis downloaden op internet, bijvoorbeeld van de site https://www.xfont.ru/ of https://fontsky.ru/. Controleer het gedownloade bestand op virussen.

Stap 2

Kopieer de gedownloade lettertypen met behulp van het rechtsklikmenu. Open het configuratiescherm en ga naar het menu Lettertypen. Plak de gekopieerde gegevens daar en, voor het geval dat, start u uw computer opnieuw op.

Stap 3

Open een teksteditor zoals Microsoft Office Word, WordPad of gewoon Kladblok. Zoek naar nieuwe lettertypen tussen de lettertypen, als ze daar verschenen, dan heb je alles goed gedaan. Houd er rekening mee dat sommige alleen van toepassing zijn op tekst die is ingevoerd met een Engelse toetsenbordindeling.

Stap 4

Om een lettertype aan een afbeelding toe te voegen, opent u de afbeelding bijvoorbeeld met een grafische editor. Adobe Photoshop of wat je normaal ook gebruikt. Klik op de werkbalk op het tekstinvoerpictogram in het gebied voor het bewerken van afbeeldingen, stel de positie in zoals u wilt en selecteer het gewenste lettertype.

Stap 5

Pas de parameters aan - scheeftrekken, grootte, onderstrepen en andere attributen. Verander de kleur als je wilt. Houd er rekening mee dat niet alle lettertypen die beschikbaar zijn voor Office en andere teksteditors correct werken in uw desktop- en beeldbewerkingstoepassing.

Stap 6

Als je problemen hebt met het gebruik van een bepaald lettertype, kopieer dan de naam van de editor. Zoek naar zijn analogen via internet, download hetzelfde of iets dergelijks van een andere bron. Houd er rekening mee dat sommige ervan zijn ontwikkeld door niet echt geletterde gebruikers, dus niemand kan een stabiele werking garanderen bij het gebruik ervan.

Aanbevolen: