Een Accountwachtwoord Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Accountwachtwoord Herstellen
Een Accountwachtwoord Herstellen

Video: Een Accountwachtwoord Herstellen

Video: Een Accountwachtwoord Herstellen
Video: Wachtwoord vergeten, wat nu? - Vraag het Google #30 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel redenen waarom het onmogelijk is om in te loggen op uw account op een webbron. De sitebeheerder heeft het recht om een account te blokkeren of tijdelijk op te schorten. Het kan door de gebruiker verloren, vergeten of per ongeluk worden verwijderd.

Een accountwachtwoord herstellen
Een accountwachtwoord herstellen

Noodzakelijk

  • - PC met Windows-besturingssysteem;
  • - toegang tot internet;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Met informatie over uw account kunt u een verzoek indienen en uw account deblokkeren via de server van de internetbron. Voer het nieuwe wachtwoord in uit de melding die is verzonden naar het aanvullende e-mailadres dat u tijdens de registratie hebt opgegeven en log in op uw account. Als uw profiel wordt geblokkeerd door medewerkers van de webresource, neem dan contact op met de sitebeheerder.

Stap 2

Zoek in de webportal naar al uw contacten, inclusief uw e-mailinbox, instant messaging en telefoonnummers. Neem contact op met de klantenondersteuning en geef hen uw identificatiegegevens: registratiedatum, netwerknaam en e-mailadres.

Stap 3

Leg aan de sitebeheerder de reden uit voor het blokkeren van uw account. Ontdek de redenen voor het verbod, als u ze niet kent. Onthoud dat het erg moeilijk is om de login te herstellen naar een account dat is geblokkeerd vanwege schending van de regels en vereisten van de site.

Stap 4

Wees hoffelijk, correct en sta jezelf geen harde uitspraken toe over het beheer van de bron. Stel de gesprekspartner gerust van uw loyaliteit en beloof u volledig te blijven voldoen aan de voorwaarden van de overeenkomst die tijdens de registratie is gesloten.

Stap 5

Herstel uw profiel, geblokkeerd als gevolg van onjuiste gegevensinvoer tijdens autorisatie. Klik op de wachtwoordherstelknop, voer het codewoord in en bevestig de handeling met een sms-bericht. Als deze optie om toegang te krijgen tot het accountwachtwoord niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, bel dan de klantenservice.

Stap 6

Als uw account is geblokkeerd door een virus, negeer dan de eis om een bepaald bedrag aan een bepaald aantal te betalen. Een banner met soortgelijke tekst die op de monitor verschijnt, is een andere truc van de oplichters. Download een antivirusprogramma, installeer het en verwijder het schadelijke element.

Aanbevolen: