Hoe Een Login In Odnoklassniki Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Login In Odnoklassniki Te Herstellen
Hoe Een Login In Odnoklassniki Te Herstellen

Video: Hoe Een Login In Odnoklassniki Te Herstellen

Video: Hoe Een Login In Odnoklassniki Te Herstellen
Video: 🕵️ Как восстановить доступ к Одноклассникам 🔑, узнать логин, пароль и прочитать переписку 2024, Mei
Anonim

Soms klagen gebruikers van sociale media dat ze hun wachtwoord zijn vergeten. Het probleem oplossen is vrij eenvoudig, want door het e-mailadres of telefoonnummer in te voeren, kunt u het herstellen. Maar wat als u de login van Odnoklassniki niet meer weet? Zelfs het hebben van een wachtwoord voor de pagina helpt hier niet. Toch is het mogelijk om de gebruikersnaam in Odnoklassniki te herstellen.

Hoe een login in Odnoklassniki te herstellen
Hoe een login in Odnoklassniki te herstellen

instructies:

Stap 1

Om uw gebruikersnaam in Odnoklassniki te herstellen, gaat u naar de hoofdpagina van de site en klikt u naast het formulier voor het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord op de regels "Uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten".

Stap 2

Probeer een geldig tiencijferig nummer van uw mobiele telefoon in het inlogveld in te voeren, vul het captcha-venster in (letters en cijfers die onbevoegd gebruik van het toegangsherstelformulier door robotsystemen voorkomen) en klik op de knop "Doorgaan".

Stap 3

Als deze cel aan uw profiel is gekoppeld, wordt er een speciale bevestigingscode naar verzonden om toegang te krijgen tot het netwerk. In de toekomst kunt u met dit nummer ook in het systeem komen.

Stap 4

Als de telefoon niet aan uw account was gekoppeld, of als u geen toegang heeft tot dit nummer, is het niet mogelijk om de gebruikersnaam en het wachtwoord op deze manier in Odnoklassniki te herstellen.

Stap 5

Probeer een geldig e-mailadres in te voeren. Als je er een account voor hebt geregistreerd, zal het systeem aanbieden om een bevestigingscode naar je mobiel te sturen (als deze aan je account is gekoppeld) of naar je mailbox te sturen.

Stap 6

Wanneer u de bevestigingscode heeft ontvangen, voert u deze in in het speciale venster dat op de site verschijnt. Als u het correct doet, kunt u uw gebruikersnaam in de bovenste regel van de site zien. Onthoud of bewaar het, in de toekomst kunt u ermee naar Odnoklassniki gaan, zelfs als u uw e-mailadres en telefoonnummer wijzigt.

Stap 7

Als u uw login, e-mail of telefoonnummer niet meer weet, schrijf dan een brief aan de ondersteuningsdienst. Selecteer "Toegang" als het doel van het verzoek en "Kan niet worden hersteld" in het onderwerpveld.

Stap 8

Vul het formulier in met uw voor- en achternaam en een geldig e-mailadres, beschrijf uw probleem zo gedetailleerd mogelijk.

Stap 9

Verwijder indien mogelijk de link naar uw Odnoklassniki-pagina of andere profielgegevens.

Stap 10

Support moet binnen 48 uur op uw verzoek reageren. U krijgt waarschijnlijk weer toegang als u kunt bewijzen dat het account van u is. Mogelijk moet u een scan van de eerste pagina van uw paspoort meesturen. Er is niets om je zorgen over te maken, aangezien de Odnoklassniki-administratie dergelijke bestanden niet distribueert of opslaat in het systeem. Voordat u de scan verzendt, kunt u ook de serie en het nummer van het paspoort, evenals alle andere informatie, in elke grafische editor (bijvoorbeeld in Paint) overschilderen.

Stap 11

Wanneer het u lukt om uw Odnoklassniki-login te herstellen, voert u deze en uw wachtwoord in het inlogformulier op de hoofdpagina van de site in. Als u niet op uw geheugen vertrouwt, log dan niet uit (uiteraard als u de site op uw computer gebruikt). Ook kunt u uw wachtwoord en login op verzoek opslaan wanneer u inlogt. Als dit paar behouden blijft, hoeft u alleen de Ctrl- en Enter-toetsen op de computer in te drukken om binnen te komen.

Aanbevolen: