Vista-bureaublad Wijzigen

Inhoudsopgave:

Vista-bureaublad Wijzigen
Vista-bureaublad Wijzigen

Video: Vista-bureaublad Wijzigen

Video: Vista-bureaublad Wijzigen
Video: bureaublad pictogrammen wijzigen 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van het besturingssysteem Windows Vista merken vaak op dat er niet genoeg instellingen in zitten om het uiterlijk van het bureaublad te veranderen. Daarom worden applicaties van derden gebruikt om het probleem op te lossen.

Vista-bureaublad wijzigen
Vista-bureaublad wijzigen

instructies:

Stap 1

Gebruik een van de programma's om het bureaubladthema van het systeem te wijzigen. Het handigst is Vista Visual Master. Installeer de applicatie vanaf de site van de ontwikkelaar door extra hulpprogramma's te downloaden: Vista Glazz en Takeownership.

Stap 2

Start VistaGlazz, klik op het meest linkse pictogram en klik op Bestanden patchen. Na een tijdje zal de computer automatisch opnieuw opstarten. Kopieer de themamap met de rechtermuisknop naar binnen in msstyles-indeling Ga naar de Windows-map op uw harde schijf. Ga naar Bronnen, dan Thema's en plak de gekopieerde map hier.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op een vrij gedeelte van het bureaublad en selecteer de functie "Personalisatie". Stel het uiterlijk en de kleur van de vensters in, selecteer Open Classic Appearance Properties. Selecteer het bovenste Windows Aero-thema en pas de wijzigingen toe.

Stap 4

Klik in het hoofdmenu op uw profielpictogram en schakel de controle uit in uw accountinstellingen. Start je computer opnieuw op. Open in het TakeOwnership-archief het bestand InstallTakeOwnership. Maak onmiddellijk een back-up van de bestanden shell32.dll en browseui.dll die zich in de map System32 in de hoofdmap van Windows bevinden. Als er iets misgaat, kunt u de standaardinstellingen voor het uiterlijk van het bureaublad herstellen.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op het bestand browseui.dll en selecteer Eigendom nemen, ga naar de eigenschappen van het bestand en klik op het tabblad Beveiliging. Klik op "Wijzigen" en vink de vakjes "Toestaan …" aan bij alle items in het menu "Beheerder". Klik op het tabblad Extensies op Wijzigen, selecteer Beheerders in de lijst en sla uw wijzigingen op. Herhaal dezelfde bewerkingen voor het bestand shell32.dll en start de computer opnieuw op. Ga naar het menu Personalisatie en pas het uiterlijk van uw bureaublad naar wens aan.

Aanbevolen: