Hoe U Uw Windows Mobile-versie Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Windows Mobile-versie Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Windows Mobile-versie Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Windows Mobile-versie Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Windows Mobile-versie Kunt Achterhalen
Video: Как умер Windows Phone? История операционки. 2024, Mei
Anonim

Als u de eigenaar bent van een smartphone, hoeft u alleen maar te weten welke versie van het besturingssysteem op uw apparaat is geïnstalleerd. Deze heeft u nodig voor de verdere installatie van applicaties en het opsporen van oorzaken van storingen.

Hoe u uw Windows Mobile-versie kunt achterhalen
Hoe u uw Windows Mobile-versie kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Schakel uw mobiele apparaat in. Zoek daarin het menu "Start", open "Informatie" in de systeeminstellingen. Er verschijnt een nieuw venster op uw scherm met de informatie die u nodig heeft over het geïnstalleerde besturingssysteem.

Stap 2

Als u wilt weten welke versie van het NET Framework-programma op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd, gaat u naar het menu Start en opent u de lijst met geïnstalleerde programma's. Zoek er een bestandsbrowser in en voer cgacutil.exe uit vanuit deze map. U krijgt een lijst te zien waarin u de gewenste positie moet zoeken en informatie hierover kunt bekijken.

Stap 3

Als u wilt weten welke versies van applicaties voor telefoons compatibel zijn met uw versie van Windows Mobile, voert u in de zoekmachine de naam en versie van het besturingssysteem in dat op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd, terwijl u ook invoert welk type software u moet installeren.

Stap 4

U kunt ook speciale sites gebruiken waar u software voor uw mobiele apparaat kunt selecteren op basis van het model en de specificatie. Om dit te doen, selecteert u eenvoudig het menu-item in een van de secties van de bron, die programma's bevat die zijn ontwikkeld om op het Windows Mobile-platform te werken.

Stap 5

Kies uit de beschikbare die overeenkomen met uw telefoon in termen van besturingssysteem en schermresolutie. U kunt deze parameter ook op internet bekijken, in de beoordelingen van het model van uw mobiele apparaat.

Aanbevolen: