Synchronisatie Instellen

Inhoudsopgave:

Synchronisatie Instellen
Synchronisatie Instellen

Video: Synchronisatie Instellen

Video: Synchronisatie Instellen
Video: Account instellingen: Waar vind je de account- en synchronisatie instellingen op je smartphone? 2024, Mei
Anonim

Als u door de aard van uw werk op meerdere computers moet werken, dan kan het voortdurend wijzigen van de instellingen van bepaalde programma's een aanzienlijk deel van uw tijd in beslag nemen. Om de overdracht van programma-instellingen te vergemakkelijken, bestaat er zoiets als synchronisatie. Synchronisatie maakt tegenwoordig verbinding met de meeste populaire programma's. Het doel van synchronisatie is om snel instellingen op te slaan en te laden. Misschien wel het bekendste complex met een synchronisatiesysteem is Google.

Synchronisatie instellen
Synchronisatie instellen

Noodzakelijk

Google-account, Google Chrome-software

instructies:

Stap 1

Als u zich aanmeldt bij Google, krijgt u toegang tot verschillende toepassingen. Dit is niet alleen mail, maar ook een agenda, bladwijzers, antwoorden op vragen, een zoekmachine, een webmasterpanel, etc. Als u de Google Chrome-browser gebruikt en instellingen van de ene computer naar de andere overzet, d.w.z. synchronisatie kan in een paar stappen worden gedaan. Systeembeheerders gebruiken synchronisatie om dezelfde browserinstellingen te bieden.

Stap 2

Open de Google Chrome-browser. Klik op het moersleutelpictogram in de rechterbovenhoek van uw browser. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Parameters".

Stap 3

Selecteer in het geopende venster het tabblad "Persoonlijke materialen". Het eerste item in dit venster is de sectie "Synchronisatie". Om de synchronisatie te configureren, klikt u op de knop met dezelfde naam.

Stap 4

Log in het nieuwe dialoogvenster in op uw Google-account. Selecteer in het geopende venster de synchronisatie-items. De beste keuze is om op de knop Alles synchroniseren te klikken. Deze parameter omvat:

- extensies (add-ons) van de Google Chrome browser;

- automatisch invullen van gegevens;

- bladwijzers op sitepagina's;

- logins en wachtwoorden;

- alle instellingen en thema's.

Stap 5

Nadat u op de knop "OK" hebt geklikt, moet u een wachtwoordzin opgeven die altijd zal worden gebruikt bij de volgende synchronisatie. In hetzelfde venster kunt u de synchronisatie verwijderen als deze niet meer wordt gebruikt of als meerdere gebruikers de browser gebruiken.

Stap 6

Wanneer u de Google Chrome-browser installeert, moet u naar het synchronisatievenster gaan, op de synchronisatieknop klikken, de wachtwoordzin invoeren en de geconfigureerde browser gebruiken.

Aanbevolen: