Hoe ITunes Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe ITunes Uit Te Schakelen
Hoe ITunes Uit Te Schakelen

Video: Hoe ITunes Uit Te Schakelen

Video: Hoe ITunes Uit Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

ITunes wordt gebruikt om te werken met het bestandssysteem van apparaten van de fabrikant van mobiele technologie Apple. Wanneer u het apparaat vervangt door een model van een andere fabrikant of het apparaat jailbreakt, moet u iTunes uitschakelen zodat het uw computer niet hindert of probeert te activeren wanneer u met andere toepassingen werkt.

Hoe iTunes uit te schakelen?
Hoe iTunes uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

ITunes wordt gestart telkens wanneer u een Apple-apparaat op uw computer aansluit. Deze optie is gemaakt door Apple om de bruikbaarheid van hun producten te verbeteren. Deze functie kan echter vaak interfereren met normaal computergebruik. Om het automatisch verschijnen van het programmavenster uit te schakelen, moet u iTunes starten met een snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Start. U kunt uw apparaat ook aansluiten met een USB-kabel om te beginnen.

Stap 2

Klik in de rechterbovenhoek van de interface op het pictogram van uw apparaat. Ga naar het tabblad "Overzicht" en blader door de lijst met informatie die wordt weergegeven met behulp van de schuifbalk aan de rechterkant van het venster. Schakel in het gedeelte "Opties" het vinkje uit "Open iTunes wanneer iPhone is aangesloten". Daarna kunt u het toepassingsvenster sluiten en de volgende keer blijft het programma uitgeschakeld nadat u het apparaat via een kabel op de computer hebt aangesloten.

Stap 3

Om iTunes bij het opstarten van het systeem uit te schakelen, installeert u het programma zodat het werkt met het opstartgedeelte van Windows. Een van de meest functionele hulpprogramma's van dit soort is CCleaner, waarmee u de gewenste optie kunt bewerken met de bijbehorende functie. Download het programma van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer het vervolgens met het ontvangen installatiepakket.

Stap 4

Om het programma te starten, klikt u op de gemaakte snelkoppeling op het bureaublad en gaat u vervolgens naar het tabblad "Service" aan de linkerkant van het venster. Selecteer in de lijst die verschijnt "Opstarten" en zoek de regel die verantwoordelijk is voor het starten van iTunes. Klik met de rechtermuisknop op dit item en selecteer "Uitschakelen".

Stap 5

Start uw computer opnieuw op nadat u de bewerking hebt voltooid. Nadat het systeem volledig is geladen, wordt iTunes niet gestart en om het handmatig te starten, klikt u op de snelkoppeling op het bureaublad of op het menu "Start" - "Alle programma's". Het afsluiten van iTunes is voltooid.

Aanbevolen: