Hoe De Versie Van Kaspersky Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Versie Van Kaspersky Te Weten Te Komen
Hoe De Versie Van Kaspersky Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Versie Van Kaspersky Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Versie Van Kaspersky Te Weten Te Komen
Video: Kaspersky Security Cloud Free 2021. 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is het toonaangevende huishoudelijke hulpprogramma voor het beschermen van uw computer tegen virussen, Trojaanse paarden en ongeautoriseerde toegang tot uw pc. De antivirus is ontwikkeld door Kaspersky Lab en omvat niet alleen het KAV-product, maar ook KIS (Internet Security), dat uw internetverbinding beschermt.

Hoe de versie van Kaspersky te weten te komen
Hoe de versie van Kaspersky te weten te komen

instructies:

Stap 1

Kaspersky Anti Virus, Kaspersky Crystal, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Open Space Security en andere Kaspersky Lab-producten hebben vele edities (versies). Het antivirusprogramma, dat in 1997 verscheen als een betaald product voor particuliere en zakelijke pc-gebruikers, wordt meerdere keren per jaar bijgewerkt en de databases worden bijna elke dag bijgewerkt. Dit leidt ertoe dat de nummering van de antivirusversie van Kaspersky een complexe structuur heeft, bijvoorbeeld 11. 0.1.25 - waarbij 11 het versienummer van de antivirus is, 0.1 de editie, 25 is een van de interne edities. Een verandering in het eerste cijfer duidt meestal op een globale verandering in de software, de middelste cijfers - kleine innovaties, het laatste cijfer - de eliminatie van bugs en problemen in het programma.

Stap 2

Om het volledige nummer te zien van de versie van Kaspersky Anti-Virus die u gebruikt, plaatst u de muisaanwijzer op het Kaspersky-symbool (de letter "K" van de rode en zwarte elementen) in de lade. De lade bevindt zich meestal in de rechterbenedenhoek van het scherm - hier wordt de huidige tijd weergegeven. In het pop-upvenster vindt u naast het volledige versienummer van het programma informatie over de productnaam - KAV of KIS, evenals de releasedatum van de antivirusdatabases die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Stap 3

Open hiervoor het hoofdvenster van Kaspersky Anti-Virus en zoek de link "Ondersteuning" linksonder. Klik op de link en in het blok "Systeeminformatie" dat verschijnt in de regel "Programmaversie" vindt u de nodige informatie. Om dit venster te sluiten, klikt u op de knop "Sluiten" en sluit u vervolgens het hoofdvenster van Kaspersky Anti-Virus door op het standaard "x"-pictogram bovenaan het venster te klikken.

Aanbevolen: