Hoe Maak Je Computer Graphics

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Computer Graphics
Hoe Maak Je Computer Graphics

Video: Hoe Maak Je Computer Graphics

Video: Hoe Maak Je Computer Graphics
Video: Beginners Handleiding : Hoe leer ik 3D Computer Ontwerpen 2024, Mei
Anonim

Toen de eerste grafische versnellers verschenen, begonnen computergraphics op te duiken. Aanvankelijk diende het als een aanvulling op verschillende systemen, maar later kreeg het een welverdiende onafhankelijkheid en wijdverbreid gebruik. Er zijn veel softwaretools voor het maken van computergraphics.

Hoe maak je computer graphics
Hoe maak je computer graphics

instructies:

Stap 1

Bepaal wat voor soort computergraphics of infographics je wilt maken. Zoals eerder vermeld, zijn er een vrij groot aantal softwaretoepassingen en hulpprogramma's voor het maken van zowel grafische tekeningen als volwaardige animatiegames en -films. Methoden voor het maken van grafische objecten kunnen grofweg in twee grote groepen worden verdeeld: vector en raster. Een raster is een punt. Dienovereenkomstig wordt aangenomen dat het grafische object uit punten (pixels) zal bestaan. Elke pixel heeft eigenschappen zoals locatie, kleur en helderheid. Door een van deze parameters te wijzigen, verandert u de afbeelding als geheel.

Stap 2

De vectormethode omvat het maken van computerafbeeldingen met behulp van lijnen. Elke lijn heeft ook eigenschappen, waarvan dikte, kleur en locatie de belangrijkste zijn. Wat is de beste manier om computergraphics te maken? Er is een mening dat de vectormethode het meest geschikt is, omdat wanneer een afbeelding wordt vergroot, de kwaliteit ervan niet verslechtert, in tegenstelling tot een raster. Dit komt door het feit dat het aantal punten in een rasterafbeelding strikt beperkt is, en in een vectorlijn kunnen ze transformeren en hun grootte veranderen.

Stap 3

Begin met Flash-apps. Dit is de gemakkelijkste manier om vertrouwd te raken met computergraphics. Bovendien is flash-animatie nu behoorlijk populair. Je hebt het waarschijnlijk gezien op de banners van verschillende sites. Als je het maken van animatie in Flash onder de knie hebt, zul je een goed beroep beheersen. Als de ziel meer sublieme kunst nodig heeft, moet je toepassingen bestuderen voor meer geavanceerde gebruikers. Maar houd er rekening mee dat ze niet gratis zijn, al is de demoversie ook geschikt om te reviewen.

Stap 4

Download en installeer Adobe Photoshop op uw pc als u wilt beginnen met het maken van rastercomputerafbeeldingen. Als u zich aangetrokken voelt tot volumetrische afbeeldingen, kunt u het beste het 3D MAX- of Maya-programma downloaden.

Aanbevolen: