Hoe ITunes Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe ITunes Te Herstellen
Hoe ITunes Te Herstellen

Video: Hoe ITunes Te Herstellen

Video: Hoe ITunes Te Herstellen
Video: Hoe kan je je iphone herstellen via itunes? 2024, Mei
Anonim

iTunes is een applicatie die is ontworpen om multimediabestanden op te slaan en af te spelen, en om te synchroniseren met Apple-apparaten. In het geval van een systeemstoring, kunt u zowel het programma zelf als de instellingen herstellen.

Hoe iTunes te herstellen
Hoe iTunes te herstellen

instructies:

Stap 1

iTunes slaat gebruikersvoorkeuren op in de systeemmappen van het besturingssysteem op uw computer, dus als u per ongeluk de app zelf verwijdert, installeert u deze gewoon opnieuw. Wanneer het wordt gestart, worden automatisch alle eerder geaccepteerde instellingen hersteld. U kunt ook Systeemherstel gebruiken, dat beschikbaar is in de map Hulpprogramma's in het Windows Start-menu. Geef een herstelpunt op voordat u iTunes van het systeem verwijdert.

Stap 2

ITunes kopieert gegevens van draagbare apparaten naar uw computer telkens wanneer u ze via USB aansluit. Dus als uw telefoon, tablet of MP3-speler een storing heeft die gegevensverlies veroorzaakte, sluit u het apparaat gewoon aan op uw computer, start u iTunes, selecteert u de categorie bestanden die u wilt verplaatsen (MP3-bestanden, video's, beltonen, enz.)) en activeer de functie "Synchronisatie". De bestanden die op de computer zijn opgeslagen, worden terug naar de draagbare apparatuur gekopieerd.

Stap 3

Gebruik de iTunes-herstelfunctie om alle gegevens en systeeminstellingen die op een draagbaar apparaat zijn verwijderd volledig te herstellen. Elke keer dat een apparaat wordt aangesloten, worden er standaard back-ups van de huidige systeemstatus op de computer opgeslagen. Als u informatie wilt herstellen, sluit u uw telefoon, tablet of MP3-speler aan en klikt u op de knop "Herstellen" op het tabblad "Overzicht" in iTunes. Wanneer het herstel is voltooid, wordt uw apparaat opnieuw opgestart. Op het welkomstscherm ziet u het bericht "Configureren". Volg de instructies van het systeem en configureer het apparaat naar eigen goeddunken of gebruik een reservekopie van de eerder geïnstalleerde parameters. Houd er rekening mee dat eerder verbonden mobiele services ook worden hersteld.

Aanbevolen: