Een Profiel Registreren

Inhoudsopgave:

Een Profiel Registreren
Een Profiel Registreren

Video: Een Profiel Registreren

Video: Een Profiel Registreren
Video: Registreren op VRT NU: hoe maak ik een VRT-profiel aan? 2024, Mei
Anonim

Firefox-browser is behoorlijk populair onder internetgebruikers. Het heeft een handige en intuïtieve interface, evenals een goede laadsnelheid van de pagina. In Firefox wordt het aanbevolen dat u een nieuw profiel maakt als u problemen ondervindt. Een profiel is een verzameling instellingen voor één gebruiker.

Een profiel registreren
Een profiel registreren

Het is nodig

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Sluit alle Firefox-browservensters. Dit moet worden gedaan zodat de instellingen van de oude gebruiker (d.w.z. u) het aanmaken van een nieuw profiel niet hinderen. Roep de "Profile Manager" op met het commando firefox.exe -p ingevoerd in de regel "Uitvoeren" van het hoofdmenu van het besturingssysteem. Als de opdracht niet wordt herkend, voert u het volledige pad naar het opstartbestand van de browser in.

Stap 2

Het venster "Profielbeheer" wordt geopend. Het bestaat uit twee delen: een lijst met bestaande profielen en bedieningsknoppen. Klik op de knop "Maken" om de procedure voor het registreren van een nieuw profiel te starten.

Stap 3

Geef in het volgende venster een naam op voor het nieuwe profiel en geef de locatie op om het op te slaan door op de knop "Map selecteren" te klikken. Het is de moeite waard om het profiel op te slaan, zodat u zich na een bepaalde tijd kunt herinneren waar het is opgeslagen. Het is ook vermeldenswaard dat u in een aparte map moet opslaan en, voor het geval, een kopie op een draagbaar apparaat moet bewaren.

Stap 4

Selecteer in de lijst met gemaakte profielen het nieuwe profiel dat u zojuist hebt gemaakt. Vink het vakje naast "Niet vragen bij opstarten" aan als u het nieuwe standaardprofiel wilt gebruiken. Andere profielen zijn toegankelijk via de "Profielbeheerder".

Stap 5

U kunt uw instellingen van uw oude profiel naar uw nieuwe overzetten met behulp van de hulp van Firefox. Dus informatie over de aangesloten certificaten wordt opgeslagen in het cert8.db-bestand, content-prefs.sqlite bevat uw instellingen voor bezochte pagina's, places.sqlite - bladwijzers en geschiedenis van bezoeken. Het is moeilijk om een profiel te registreren, het belangrijkste is om de basisvaardigheden te hebben om op een pc te werken. Voor beginners zijn er in de regel speciale instructies ingebouwd in de programma's, dus als iets niet werkt voor u, raadpleeg dan de instructies.

Aanbevolen: