Hoe Maak Je Een Handler Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Handler Aan?
Hoe Maak Je Een Handler Aan?

Video: Hoe Maak Je Een Handler Aan?

Video: Hoe Maak Je Een Handler Aan?
Video: DISCORD V13 COMMAND HANDLER || Tutorial #2 [Nederlands/Dutch] 2024, Mei
Anonim

Gebeurtenissen in Flesh Builder worden afgehandeld door toegewijde handlers. Het programma reageert op verschillende gebeurtenissen, bijvoorbeeld het indrukken van een knop of het bereiken van een fase door een object.

Hoe maak je een handler aan?
Hoe maak je een handler aan?

instructies:

Stap 1

Om handlers te maken, wordt ActionScript gebruikt, dat beschrijft hoe het programma op een gebeurtenis reageert. Als je Flesh Builder niet hebt, download dan van internet met behulp van zoekmachines. Maak een gebeurtenishandler in Eigenschappen. Selecteer het item en schakel vervolgens de standaardweergave in de eigenschappencontrole in. Het bewerkingsgebied voor de gebeurtenishandler bevindt zich in het veld Algemeen. Geef een naam op voor de gebeurtenis in het veld Bij gebeurtenis en een gebeurtenisparameter.

Stap 2

Klik op het bliksemschichtpictogram om de programmacode voor de handler in te stellen. Klik op het item "Event-handler maken" en specificeer in de editor "Code" de implementatie van de handler-acties. Om een gebeurtenishandler voor het geselecteerde item te maken, selecteert u de categorieweergave en gaat u naar de sectie "Evenementen". Selecteer de gewenste gebeurtenis en dubbelklik op de naam ervan. Voer in het veld Waarde de implementatie in voor de gegenereerde gebeurtenishandler.

Stap 3

Een gebeurtenishandler kan ook worden gemaakt vanuit het contextmenu. Roep hiervoor het vervolgkeuzemenu op en selecteer een evenement. Geef in de weergave Eigenschappen de geselecteerde gebeurtenishandler op en stel vervolgens de implementatie in in de codemodus.

Stap 4

Houd er rekening mee dat Flash Builder geen gebeurtenishandler kan koppelen, tenzij u er een unieke naam voor opgeeft. Als u een unieke naam moet gebruiken, moet u eerst de gebeurtenishandler zelf maken en de naam van de handler wijzigen in iets anders. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van deze software, gebruik dan de Help om de problemen op te lossen. U kunt op internet ook videoclips bekijken die de basisprincipes van het werken met dit softwareproduct duidelijk demonstreren.

Aanbevolen: