Hoe De Ene Afbeelding In De Andere In Te Voegen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe De Ene Afbeelding In De Andere In Te Voegen In Photoshop
Hoe De Ene Afbeelding In De Andere In Te Voegen In Photoshop

Video: Hoe De Ene Afbeelding In De Andere In Te Voegen In Photoshop

Video: Hoe De Ene Afbeelding In De Andere In Te Voegen In Photoshop
Video: Photoshop - afbeelding invoegen 2024, Mei
Anonim

Het is goed om met Adobe Photoshop om te kunnen gaan, omdat je niet hoeft te puzzelen welke kaarten je mensen voor de feestdagen moet geven. Omdat je ze zelf kunt maken. En een van de vaardigheden die in dit geval vereist zijn, is de mogelijkheid om de ene afbeelding in de andere in te voegen.

Hoe de ene afbeelding in de andere in te voegen in Photoshop
Hoe de ene afbeelding in de andere in te voegen in Photoshop

Het is nodig

Adobe-Photoshop

instructies:

Stap 1

Start het programma en open beide afbeeldingen erin: degene waarin u wilt invoegen en degene die u wilt invoegen. Om dit te doen, drukt u op de sneltoetsen Ctrl + O, selecteert u het bestand (of bestanden, als ze zich in dezelfde map bevinden) en klikt u op "Openen".

Stap 2

Selecteer de afbeelding die u wilt invoegen. Als je het volledig wilt invoegen, pak je het gereedschap Verplaatsen (sneltoets V) en sleep je het gewoon naar een andere afbeelding. Met dezelfde tool kunt u de gesleepte afbeelding al binnen de "bestemming" verplaatsen. Hier kunt u echter een probleem tegenkomen: de afmetingen van de ingevoegde afbeelding komen mogelijk niet overeen met uw idee.

Stap 3

Als de afbeelding te groot is en de hele "bestemming" blokkeert, verkleint u deze voordat u gaat slepen. Klik hiervoor op het menu-item "Afbeelding" -> "Afbeeldingsgrootte" of gebruik de sneltoetsen Ctrl + Alt + I, zoek in het venster dat verschijnt het gedeelte "Pixelafmetingen", het staat helemaal bovenaan, verander de Breedte en Hoogte parameters en klik vervolgens op OK. Trouwens, om een paar stappen terug te gaan, gebruik het menu Geschiedenis (om het te openen, klik op het menu-item Venster -> Geschiedenis).

Stap 4

Als de afbeelding te klein is, kan deze direct op de "bestemming" worden vergroot. Selecteer in de lijst met lagen de laag met de gesleepte afbeelding en druk op Ctrl + T. Er verschijnen vierkante handgrepen rond de laag, houd Shift ingedrukt (om de verhoudingen van de afbeelding te behouden) en sleep een van de hoekgrepen naar buiten. Trouwens, met deze methode kun je de afbeelding ook verkleinen, sleep hiervoor de hoekmarkering in de afbeelding.

Stap 5

Om het resultaat op te slaan, drukt u op Ctrl + Shift + S, specificeert u in het venster dat verschijnt het pad, voert u een naam in, bepaalt u het type van het toekomstige bestand en klikt u op "Opslaan".

Aanbevolen: