Hoe Een Stuur Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuur Op Een Computer Te Installeren
Hoe Een Stuur Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Een Stuur Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Een Stuur Op Een Computer Te Installeren
Video: Как настроить рулевое колесо Logitech G29 на ПК 2024, Mei
Anonim

Bij bijna alle moderne autosimulatiegames kun je een gamecontroller gebruiken die een autostuur simuleert als besturing. Voor de meeste gebruikers zal het installeren geen moeilijke taak zijn.

Hoe een stuur op een computer te installeren
Hoe een stuur op een computer te installeren

instructies:

Stap 1

Moderne gamingcomputerwielen zijn aangesloten via een USB-interface. USB-connectiviteit biedt een volledig automatische hardware-installatie en het spelwiel is daarop geen uitzondering.

Stap 2

Plaats het stuur op een tafel, zet het vast met de klemschroef, plaats de pedalen onder de tafel waar u comfortabel uw voeten kunt plaatsen en sluit de USB-kabel aan op een van de juiste poorten op uw computer. Het besturingssysteem zoekt automatisch naar apparaatstuurprogramma's en meldt dat het klaar is om te werken.

Stap 3

Als Windows geen geschikt stuurprogramma voor het spelwiel vindt, ga dan naar "Apparaatbeheer" door met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad te klikken. Zoek uw gamingstuur in de lijst met geïnstalleerde hardware en klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Stuurprogramma's bijwerken.

Stap 4

Volg de aanwijzingen van de wizard Nieuwe hardware toevoegen om het stuurprogramma op uw computer te zoeken. Meestal is een geschikte driver te vinden op de schijf die bij het apparaat wordt geleverd. Maar als zo'n schijf niet bestaat, kunt u het vereiste stuurprogramma downloaden op de officiële website van de fabrikant door het apparaatmodel en de versie van uw besturingssysteem te selecteren.

Stap 5

Nadat het vereiste stuurprogramma is geïnstalleerd en Windows u meldt dat de nieuwe hardware klaar is voor gebruik, kunt u het spel starten en het spelwiel als besturingsmethode selecteren.

Aanbevolen: